Kennis maken met Power-Bike dealer Fiets Totaal Dalen Voor deze blog spraken we met Marco Keuter van Fiets Totaal Dalen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ombouwen van fietsen tot e-bike, met een nadruk op speciale en aangepaste fietsen zoals driewielers, rolstoelfietsen en tandems.
 
Keuter begon ruim twee jaar geleden zijn eigen fietsenzaak in de Drentse plaats Dalen, na al jaren in de fietsenbranche gewerkt te hebben. Naast het ombouwen van fietsen verkoopt hij ook nieuwe en gebruikte fietsen en voert hij reparaties en onderhoud uit. Het ombouwen van fietsen tot e-bike is echter zijn voornaamste bezigheid.
 
Kwaliteit verkoopt zichzelf
“Ik heb bij een soortgelijk bedrijf gewerkt dat ook veel doet met ombouwsets voor elektrische fietsen. Daardoor had ik er al ervaring mee. Ik heb voor mijn bedrijf specifiek gekozen voor Power-Bike ombouwsets omdat ik er simpelweg de beste ervaringen mee heb” legt Keuter uit.
 
Hij vervolgt: “Ik heb een tijdje gewerkt bij een bedrijf in de revalidatietechniek. Ook heb ik vlak na de opening van mijn zaak een speciale fiets omgebouwd voor een klant. Die was daar erg tevreden over, waardoor het balletje een beetje aan het rollen kwam. Inmiddels zijn speciale fietsen goed voor ongeveer zeventig procent van de ombouwprojecten die ik uitvoer. De rest bestaat uit standaard fietsen.
 
Gemiddeld bouw ik zo’n vijf fietsen per week om. Reclame maken hiervoor doe ik niet, mijn klanten komen via goede ervaringen van anderen. Veel van mijn klanten zijn overigens zakelijke ondernemingen, vaak uit de revalidatiebranche. Ik zie steeds vaker dat klanten ervoor kiezen om een niet-elektrische speciale fiets te bestellen, en die gelijk bij mij te laten ombouwen. Ze doen dit omdat de kosten voor zowel het ombouwen als de vervangingsonderdelen stukken lager zijn, terwijl de kwaliteit beter is.”

 
    07-09-2017 10:39     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.