Ombouwset City om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.

In combinatie met Led King meter display en Van Beijck componenten.
Het Led display is zeer eenvoudig in gebruik en heeft 5 ondersteuning standen tevens is de controller van Sinewave technolgie met een geintergreerde 6 volt omvormer voor de koplamp Sinewave maakt de motor veel stiller en zorgt voor een vloeiende opstart. Ombouwset City heeft ook trapkracht simulatie zoals de Excellent en Supreme ombouwset. De maximale snelheid is 27Km/h

Lees onderaan deze pagina de exacte specificaties van de ombouwset.

 

Bezig met laden...
visibility

Ombouwset City Achterwiel 36V (280Wh) 7.8AH Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset City Achterwiel bagagedrager 36V (280Wh) Actieradius 50 Km

495,00

visibility

Ombouwset City Voorwiel 36V (280Wh) 7.8AH Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset City Voorwiel bagagedrager 36V (280Wh) Actieradius 50 Km

495,00

Speceficaties:


Ombouwset City om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor/achterwiel met motor met bagagerek accu inclusief lader, controller, remsensor(en), trapsensor en LED display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en bagagerek accu (36V Li-ion: 7.8AHAh is deze set goed voor goed voor een actieradius van 50km.
Ombouwset City wordt geleverd met het bekende King meter LED display die is voorzien van 5 ondersteuningsniveaus en kan de verlichting in en uit schakelen. Optioneel kan er bij deze ombouwset een remsensor worden bij besteld, deze onderbreekt het motorwattage wanneer u de rem bediend. Voor het remsysteem Rollerbrake en Velgrem is er een keuze uit 16" 20” 22” 24” 26” en 28” Inch voorwielen,
De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf zeer te doen. 


© Copyright 2020 Power-Bike.nl