Ombouwset City voorwiel motor om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.

Ombouwset City is onze voordeligste elektrische fiets ombouwset met voorwiel motor. Het LED display is zeer makkelijk in gebruik. Het display heeft 5 ondersteuning standen, verlichting aan – uit, en weergave batterij percentage.

Ombouwset City maakt gebruik van het Van Beijck Sine-Wave controller technologie. Ook is het mogelijk u bestaande 6V koplamp op deze controller aan te sluiten. Ieder stand heeft een eigen wattage verbruik zo kunt u al de maximale snelheid halen van +/- 27 Km/h (28 Inch) in een lage stand. Die wordt ervaren als zeer prettig fietsen en als voordeel bespaart dit veel energie.
Zou u harder willen fietsen dan 27 Km/h dan hebben we de Power-Stick deze stick is alleen mogelijk in combinatie met het Supreme systeem Dewi V2 display.

Bezig met laden...
10%
visibility

Ombouwset City Voorwiel 36V (280Wh) 7.8AH Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset City Voorwiel bagagedrager 36V (280Wh) Actieradius 50 Km

550,00

495,00

8%
visibility

Ombouwset City Voorwiel 36V (417Wh) 11,6AH Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset City Voorwiel bagagedrager 36V (417Wh) Actieradius 90 Km

625,00

575,00

Speceficaties:

Ombouwset City om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor of achterwiel motor met bagagerek en accu inclusief oplader, controller, remsensor(en), trapsensor en een LED display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en de voordeligste accu van (36V Li-ion: 7.8Ah (288WH) is deze set goed voor een actieradius van +/- 50km.


Ombouwset City wordt geleverd met het bekende King meter LED display die is voorzien van 5 ondersteuningsniveaus en kan de verlichting in en uit schakelen. Optioneel kan er bij deze ombouwset een extra remsensor worden bij besteld, deze onderbreekt het motor wattage wanneer u de rem bediend. Voor het remsysteem Rollerbrake, Schijfrem en Velgrem is er een keuze uit 20” 22” 24” 26” en 28” Inch voorwielen.

De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf zeer te doen. 


© Copyright 2021 Power-Bike.nl