Ombouwset Excellent om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.

De ombouwset Excellent is voorzien van kwalitatief hoogwaardige Van Beijck producten!

De elektrische fiets ombouwset Excellent heeft een unieke trapkracht simulatie sensor. Hiermee bepaalt u zelf de mate van ondersteuning die geleverd wordt. Dit geeft u de mogelijkheid om met de maximale snelheid van 25 km/h te fietsen in stand 1, geeft u minder kracht op de pedalen dan zal de snelheid weer afbouwen. Hierdoor wordt de actieradius van de batterij door u zelf bepaald.

Lees onderaan deze pagina de exacte specificaties van de ombouwset.

Bezig met laden...
visibility

Ombouwset Excellent Achterwiel 36V (417Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Excellent achterwiel bagagedrager 36V (417Wh) Actieradius 95 Km

730,00

visibility

Ombouwset Excellent Achterwiel 36V (522Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Excellent Achterwiel bagagedrager 36V (522Wh) Actieradius 130 Km

795,00

visibility

Ombouwset Excellent Achterwiel 36V (522Wh) Bidon

Elektrische fiets ombouwset Excellent Achterwiel Bidon 36V (522Wh) Actieradius 110 Km

795,00

visibility

Ombouwset Excellent Achterwiel 36V (612Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Excellent Achterwiel bagagedrager 36V (612Wh) Actieradius 140 Km

910,00

Specifcaties:

Ombouwset Excellent om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een achterwiel met ingespaakte motor, bidon of bagagerek accu inclusief lader, controller, remsensoren, trapsensor en 2” LCD display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en de keuze uit een bidon of bagagerek accu (36V Li-ion: 10.4Ah / 374wh - 13Ah / 468wh - 17Ah / 612wh)  is deze set goed voor goed voor een actieradius van 90 tot 140 km.
De Ombouwset Excellent wordt geleverd met een modern 2” LCD display die is voorzien van 5- ondersteuningsniveaus en kan de verlichting in en uit schakelen. Ook zit er in deze ombouwset een remsensor set, deze onderbreekt het motorwattage wanneer u de rem bediend. Voor het remsysteem Rollerbrake en Velgrem is er een keuze uit 20” 22” 24” 26” en 28” Inch voorwielen, deze ombouwset is ook ideaal te gebruiken om uw driewieler van bijvoorbeeld Van Raam of Huka om te bouwen. De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager, of in een externe box bij een bidonaccu. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf goed te doen mocht u echter twijfels hebben aan uw handigheid, dan kunnen wij of een van onze dealers ook uw fiets ombouwen naar een elektrische fiets.


© Copyright 2020 Power-Bike.nl