Ombouwset Slim om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.

Nu in combinatie met vernieuwd LCD EN06 display en Van Beijck componenten.
Het vernieuwde LCD display Slim heeft ten opzichte van het vorige LED Kingmeter display veel meer functies gekregen en ziet er zeer professional uit , zo is het bijv. mogelijk om zelf te bepalen hoeveel standen ondersteuning u wenst u kunt kiezen uit 3,5 of  9 standen tevens is de controller vernieuwd naar Sinewave technolgie en geintergreerde 6 volt omvormer voor de koplamp Sinewave maakt de motor veel stiller en zorgt voor een vloeiende opstart. Ombouwset Slim heeft niet de trapkracht simulatie zoals de Excellent en Supreme ombouwset. Iedere stand heeft zijn eigen snelheid, de maximale snelheid is 27 Km/h

Lees onderaan deze pagina de exacte specificaties van de ombouwset.

Bezig met laden...
visibility

Ombouwset Slim Achterwiel 36V (417Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Slim Achterwiel bagagedrager 36V (417Wh) Actieradius 95 Km

640,00

visibility

Ombouwset Slim Achterwiel 36V (522Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Slim Achterwiel bagagedrager 36V (522Wh) Actieradius 130 Km

705,00

visibility

Ombouwset Slim Achterwiel 36V (612Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Slim Achterwiel bagagedrager 36V (612Wh) Actieradius 140 Km

820,00

Speceficaties:

Ombouwset Slim om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor/achterwiel met motor met bagagerek accu inclusief lader, controller, remsensor(en), trapsensor en LCD display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en de keuze uit bagagerek accu (36V Li-ion: 11.6Ah / 417wh - 14.5Ah / 522wh - 17Ah / 612wh)  is deze set goed voor goed voor een actieradius van 90 tot 140 km.
De Ombouwset Slim wordt geleverd met een modern LCD display die is voorzien van 3 – 5 of 9 ondersteuningsniveaus en kan de verlichting in en uit schakelen. Ook zit er in deze ombouwset een remsensor, deze onderbreekt het motorwattage wanneer u de rem bediend. Voor het remsysteem Rollerbrake en Velgrem is er een keuze uit 16" 20” 22” 24” 26” en 28” Inch voorwielen, deze ombouwset is ook ideaal te gebruiken om uw driewieler van bijvoorbeeld Van Raam of Huka om te bouwen.
De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf zeer te doen. 


© Copyright 2020 Power-Bike.nl