Ombouwset Slim voorwiel motor om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.

In combinatie met LCD EN06 display en Van Beijck componenten.
Het vernieuwde LCD display Slim heeft ten opzichte van het vorige LED display veel meer functies gekregen en ziet er zeer professional uit, zo is het bijv. mogelijk om zelf te bepalen hoeveel standen ondersteuning u wenst u kunt kiezen uit 3,5 of  9 standen tevens is de controller vernieuwd naar Sinewave
technologie met een geintergreerde 6 volt omvormer zodat de bestaande verlichting kan worden aangesloten. Sinewave zorgt ervoor dat de motor vloeiend en stiller opstart. Ombouwset Slim maakt ook gebruik van de trapkracht simulatie iedere stand heeft zijn eigen wattage, zo is het al mogelijk om in een lage stand al de maximale snelheid 27Km/h (28 Inch) te kunnen fietsen, dit wordt als zeer prettig fietsen ervaren met een zeer laag energie verbruik. Zou u harder wiilen fietsen dan 27 Km/h dan hebben we de Power-Stick deze stick is alleen mogelijk in combinatie met het Supreme systeem Dewi V2 display.

Bezig met laden...
visibility

Ombouwset Slim Voorwiel 36V (280Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Slim Voorwiel bagagedrager 36V (280Wh) Actieradius 50 Km

650,00

visibility

Ombouwset Slim Voorwiel 36V (417Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Slim Voorwiel bagagedrager 36V (417Wh) Actieradius 80 Km

705,00

visibility

Ombouwset Slim Voorwiel 36V (522Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Slim Voorwiel bagagedrager 36V (522Wh) Actieradius 110 Km

770,00

visibility

Ombouwset Slim Voorwiel 36V (612Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Slim Voorwiel bagagedrager 36V (612Wh) Actieradius 140 Km

885,00

Specificaties:

Ombouwset Slim om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor
of achterwiel met motor met bagagerek accu inclusief lader, controller, remsensor(en), trapsensor en LCD display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en de keuze uit bagagerek accu
van 36V Li-ion: 280Wh - 417Wh - 522Wh - 612Wh is deze set goed voor goed voor een actieradius van 50 tot 140 km.


De Ombouwset Slim wordt geleverd met een modern LCD EN06 display die is voorzien van 3 – 5 of 9 ondersteuningsniveaus en kan de verlichting in en uit schakelen. Ook zit er in deze ombouwset een remsensor, deze onderbreekt het motor wattage wanneer u de rem bediend. Er is een keuze uit Rollerbrake, Velgrem of schijfrem remsysteem. Er een keuze uit 20” 24” 26” en 28” Inch velgen, deze ombouwset is ook ideaal te gebruiken om uw driewieler van bijvoorbeeld het merk Van Raam of Huka om te bouwen.

De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf zeer goed te doen.


© Copyright 2022 Power-Bike.nl