Ombouwset Excellent voorwiel motor om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.

In combinatie met het luxe LCD Dewi V2 midden display en Van Beijck componenten.
Het LCD display Dewi
 heeft veel functies en instel mogelijkheden dit display ziet er zeer professional uit, zo is het bijv. mogelijk om zelf te bepalen hoeveel standen ondersteuning u wenst u kunt kiezen uit 3,5 of  9 standen ook wordt de verlichting automatisch in en uitgeschakeld door middel van de ingebouwde schemer sensor. Ook is het mogelijk bij dit display een Power stick optioneel bij te bestellen deze USB stick zal de begrenzing uitschakelen. De Van beijck Sinewave controller heeft een geintergreerde 6 volt omvormer zodat de bestaande verlichting kan worden aangesloten. Sinewave zorgt ervoor dat de motor vloeiend en stiller opstart. Ombouwset excellent maakt ook gebruik van  trapkracht simulatie iedere stand heeft zijn eigen wattage, zo is het al mogelijk om in een lage stand al de maximale snelheid 27Km/h (28 Inch) te kunnen fietsen, dit wordt als zeer prettig fietsen ervaren met een zeer laag energie verbruik

Bezig met laden...
visibility

Ombouwset Suprême Voorwiel 36V (417Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Suprême Voorwiel bagagedrager 36V (417Wh) Actieradius 80 Km

765,00

visibility

Ombouwset Suprême Voorwiel 36V (522Wh) Bidon

Elektrische fiets ombouwset Suprême Voorwiel Bidon 36V (522Wh) Actieradius 110 Km

830,00

visibility

Ombouwset Suprême Voorwiel 36V (522Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Suprême Voorwiel bagagedrager 36V (522Wh) Actieradius 110 Km

830,00

visibility

Ombouwset Suprême Voorwiel 36V (612Wh) Bidon

Elektrische fiets ombouwset Suprême Voorwiel Bidon 36V (612Wh) Actieradius 140 Km

945,00

visibility

Ombouwset Suprême Voorwiel 36V (612Wh) Bagagerek

Elektrische fiets ombouwset Supreme Voorwiel bagagedrager 36V (612Wh) Actieradius 140 Km

945,00

Specificaties:

Ombouwset Supreme om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor 
of achterwiel met motor met bagagerek accu inclusief lader, controller, remsensor(en), trapsensor en luxe LCD Dewi V2 midden display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor en de keuze uit bagagerek accu 
van 36V Li-ion: 417Wh - 522Wh - 612Wh is deze set goed voor goed voor een actieradius van 90 tot 140 km.


De Ombouwset Excellent wordt geleverd met een modern LCD Dewi V2 midden display die is voorzien van 3 – 5 of 9 ondersteuningsniveaus en kan de verlichting automatische in en uit schakelen. Ook zit er in deze ombouwset een remsensor, deze onderbreekt het motor wattage wanneer u de rem bediend. Er is een keuze uit Rollerbrake, Velgrem of schijfrem remsysteem. Er een keuze uit 20” 24” 26” en 28” Inch velgen, deze ombouwset is ook ideaal te gebruiken om uw driewieler van bijvoorbeeld het merk Van Raam of Huka om te bouwen.

De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf zeer goed te doen.

 


© Copyright 2021 Power-Bike.nl