Power Stick Dewi display
Power Stick VanBeijck Dewi display
3 Reviews | Review toevoegen

Power Stick zorgt ervoor dat de maximale snelheidslimiet uitschakelt wordt, verwijdert u de power stick weer uit het display dan is het standaard snelheidslimiet weer actief.

€ 75,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Nieuw van Power-Bike de Power Stick

 

Heeft u een fiets met het VanBeijck Dewi display dan hebben we nu een Power Stick die in de USB aansluiting van het Dewi display past, deze Power Stick zorgt ervoor dat de maximale snelheidslimiet uitschakelt wordt, verwijdert u de power stick er weer dan is het standaard snelheidlimiet weer actief.

 

( let op dit werkt alleen met display software versie 0514 en controller versie 6490 ) u kunt de software versies uitlezen door middelste en bovenste knop gelijktijdig ingedrukt te houden van het display. Als eerste wordt de controller software versie getoond door dit te herhalen wordt de display software versie getoond door nog een keer te herhalen komt het display weer in zijn normale positie te staan.

Heeft u systeem niet de laatste versie dan kunnen wij deze voor u gratis updaten in combinatie met het aanschaffen van de Power Stick.

* Let op deze power stick mag niet op de openbare weg worden gebruikt, op de openbare weg is een maximale snelheid ondersteuning van 25 Km/h toegestaan *

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

H.keijzer - 22-06-2020 08:57

Perfect, kruis snelheid 38 kprobleem ..speedlek bij houden 44km ook geen probleem..aanrader
De mensen van ppwer bike..hele fijne mensen heb je een probleem dan word hij opgelost
Dus power stick...ik zeg doen!

Boy Bakhuys - 08-10-2019 04:35

Met een 20" Driewieler ligfiets vliegvissen aan de langste rivier van Zweden werd een fiasco. Dus bij terugkomst de powerstick en Dewi display aangeschaft. Gisteren langs het jaagpad van de kromme rijn en door de bossen van de Utrechtse heuvelrug heen gecrossed. Het asfalt is sowieso een genot, maar wat een lol om dat tandje extra te hebben op hellinkjes op bospaden waar ik met 25 km ondersteuning af moest stappen en nu gewoon overheen vlieg😎. Kicken gewoon. Het enige nadeel is dat je ondanks regen en helemaal onder de modder de tijd vergeet. Mag je op eigen kracht weer naar huis😂😂.

Roland Ketting - 24-08-2019 20:27

Whow wat een top uitvinding!

Kan nu lekker hard fietsen +/- 35 km/h