Power Stick Dewi display
Power Stick VanBeijck Dewi display
1 Reviews | Review toevoegen

Power Stick zorgt ervoor dat de maximale snelheidslimiet uitschakelt wordt, verwijdert u de power stick weer uit het display dan is het standaard snelheidslimiet weer actief.

€ 75,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Nieuw van Power-Bike de Power Stick

 

Heeft u een fiets met het VanBeijck Dewi display dan hebben we nu een Power Stick die in de USB aansluiting van het Dewi display past, deze Power Stick zorgt ervoor dat de maximale snelheidslimiet uitschakelt wordt, verwijdert u de power stick er weer dan is het standaard snelheidlimiet weer actief.

 

( let op dit werkt alleen met display software versie 0514 en controller versie 6490 ) u kunt de software versies uitlezen door middelste en bovenste knop gelijktijdig ingedrukt te houden van het display. Als eerste wordt de controller software versie getoond door dit te herhalen wordt de display software versie getoond door nog een keer te herhalen komt het display weer in zijn normale positie te staan.

Heeft u systeem niet de laatste versie dan kunnen wij deze voor u gratis updaten in combinatie met het aanschaffen van de Power Stick.

* Let op deze power stick mag niet op de openbare weg worden gebruikt, op de openbare weg is een maximale snelheid ondersteuning van 25 Km/h toegestaan *

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Roland Ketting - 24-08-2019 20:27

Whow wat een top uitvinding!

Kan nu lekker hard fietsen +/- 35 km/h