Bosch E-Bike speedbox chip type 2 en 3 motor
0 Reviews | Review toevoegen

Tuning chip set voor de BOSCH Active line en de performance Line en CX versie

€ 119,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Polini Bosch speedbox
BOSCH- Active line - Performance Line en CX versie voor motor type 2 en 3

Deze Polini Hi-Speed ​​is een kleine elektronisch speedbox dat is gemaakt voor de volgende Bosch E-bike motoren Active line en performance Line versie. Met als doel het omzeilen van de het snelheidslimiet van 25 Km/h en verhoogt zo de trapondersteuningsmodus deze blijft geactiveerd tot 50 Km/h met gebruikmaking van alle prestaties die de motor kan bieden. Polini Hi-Speed is heel eenvoudig te installeren. Het vereist geen enkele instelling omdat het zichzelf aanpast.
Er is geen batterij nodig doordat deze zichzelf oplaadt. De speedbox chip kan ook gemakkelijk weer worden losgekoppeld doordat deze speedbox chip buiten de motor is geplaatst.
Bij dit model speedbox chip zal de snelheidsmeter altijd de helft van de werkelijke snelheid weergeven en hetzelfde geldt voor de gereden kilometers. Om de snelheid en gereden kilometers te berekenen, is het voldoende om de aangegeven standen te verdubbelen.

Wilt u liever de juiste kilometer weergave kies dan voor model Bosch Hi-Speed 2

Voor uitleg installatie zie onze pagina handleidingen.

* Let op deze speedbox mag niet gebruikt worden op de openbare weg *

Belangrijk laat uw systeem niet updaten bij een onderhoud, hierdoor kan het voorkomen dat de tuning chip kan worden geblokkeerd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.