Brose en Continental E-Bike speedbox chip
0 Reviews | Review toevoegen

Brose en Continental HI-SPEED E-BIKE tuning Chip

€ 119,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Brose en Continental speedbox chip


Deze Polini Hi-Speed ​​is een kleine elektronisch speedbox dat is gemaakt voor de Brose en Continental E-bike motoren. Met als doel het omzeilen van de het snelheidslimiet van 25 Km/h en verhoogt zo de trapondersteuningsmodus deze blijft geactiveerd tot 50 Km/h met gebruikmaking van alle prestaties die de motor kan bieden.
Polini Hi-Speed is heel eenvoudig te installeren. De montage duurt slechts enkele minuten en wordt ondergebracht in de binnenruimte van het motorcarter.
Het vereist geen enkele instelling omdat het zichzelf aanpast.
Geen batterij omdat deze zichzelf oplaadt.
Het apparaat is volledig onzichtbaar
Het kan ook weer gemakkelijk gedemonteerd worden door de stekker van de magneet buiten de motor los te koppelen.
Bij dit model speedbox zal de snelheidsmeter altijd de helft van de werkelijke snelheid weergeven en hetzelfde geldt voor de gereden kilometers. Om de snelheid en gereden kilometers te berekenen, is het voldoende om de aangegeven standen te verdubbelen.

 

Voor uitleg installatie zie onze pagina handleidingen.

* Let op deze speedbox mag niet gebruikt worden op de openbare weg *

Belangrijk laat uw systeem niet updaten bij een onderhoud, hierdoor kan het voorkomen dat de tuning chip kan worden geblokkeerd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.