Vijftig kilometer per dag fietsen? Geen probleem! Niet voor Carla Letteboer in ieder geval. Zij fietst bij droog weer elke dag bijna vijftig kilometer op en neer naar haar werk. Dat doet ze al vier jaar lang op haar omgebouwde elektrische Batavus Fuego.
 
“Voordat mijn fiets was omgebouwd naar een elektrische fiets vond ik de afstand te ver om te fietsen. Door de ondersteuning kost het nu minder energie, terwijl je sneller fietst en dus eerder je bestemming bereikt” stelt Letteboer.
 
“Mijn fiets was vrij jong en nog in uitstekende staat. Ik vond het zonde om die zomaar weg te doen.” Een ombouw naar elektrische fiets was dan ook een logische keus. Een keuze waar ze nog steeds erg tevreden mee is: “De ombouw ziet er uitstekend uit en past perfect. Ik fiets nu vier jaar met de ombouwset van Power-Bike en heb er in die tijd nog nooit een probleem mee gehad. Een groot voordeel van de ombouwset is dat als je de ondersteuning uitschakelt, de fiets nog net zo licht fietst als voorheen.”
 
“Omdat ik zelf zulke positieve ervaringen heb met de ombouwset, heb ik het al meerdere mensen aangeraden. Zij zijn net zo positief over de ombouw als ik” zegt Letteboer. “Mijn man heeft ook een fiets die is omgebouwd tot elektrische fiets. Hij heeft er ook nog nooit problemen of storingen mee gehad en is uiterst tevreden over zijn ombouwset.”
 
    28-06-2017 11:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.