Kies uw Excellent ombouwset op basis van uw gewenste aandrijfsysteem. 

Elektrische fiets ombouwset Excellent om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.

Onze ombouwset Excellent heeft een unieke imitatie trapkracht sensor, u bepaalt zelf de trapkracht die u wilt leveren, hierdoor kunt al op maximale snelheid van 25 km/h fietsen in stand 1, geeft u minder kracht op de pedalen dan zal de snelheid weer afbouwen. Hierdoor wordt de actieradius van de batterij door uw zelf bepaalt.

De ombouwset Excellent voorzien van kwalitatief hoogwaardige Van Beijck producten!Ombouwset Excellent om van uw bestaande fiets een echte E-bike te maken.
De ombouwset bestaat uit een voor/achterwiel met motor of middenmotor, bidon of bagagerek accu inclusief lader, controller, remsensor(en), trapsensor en 2,4” LCD display.
De ombouwset in combinatie met een Van Beijck motor of een Midway middenmotor en de keuze uit een bidon of bagagerek accu (36V Li-ion: 11Ah / 396wh - 13Ah / 468wh - 17Ah / 612wh - 19Ah / 684wh & LiFeP04: 10.5Ah / 378Wh)  is deze set goed voor goed voor een actieradius van 90 tot 160 km.
De Ombouwset Slim wordt geleverd met een modern 2,4”LCD display die is voorzien van 5- ondersteuningsniveaus en kan de verlichting in en uit schakelen. Ook zit er in deze ombouwset een remsensor, deze onderbreekt het motorwattage wanneer u de rem bediend. Voor het remsysteem Rollerbrake en Velgrem is er een keuze uit 20” 22” 24” 26” en 28” Inch voorwielen, deze ombouwset is ook ideaal te gebruiken om uw driewieler van bijvoorbeeld Van Raam of Huka om te bouwen.
De Midway middenmotor is geschikt voor iedere fiets die beschikt over een crankhuis tussen de 65 en 70mm. De afstand die met een volle batterij afgelegd wordt ook wel de actieradius genoemd. De actieradius kan meer zijn als u bijvoorbeeld, minder trapondersteuning gebruikt, de wegen minder helling hebben, als u minder wind tegen heeft. Daarnaast speelt het totale gewicht van de fiets inclusief bestuurder en bagage ook een rol. Op de trapas wordt een trapsensor gemonteerd. Deze sensor detecteert wanneer u gaat trappen, en geeft zo een signaal naar de controller.
De controller is verwerkt in de kleine box op de bagagedrager, of in een externe box bij een bidonaccu. Deze controller zorgt voor de aansturing van de motor en het op de juiste manier ontladen van de accu. Het aanbrengen van deze ombouwset elektrische fiets op uw bestaande fiets is zelf goed te doen mocht u echter twijfels hebben aan uw handigheid, dan kunnen wij of een van onze dealers ook uw fiets ombouwen naar een elektrische fiets.


© Copyright 2020 Power-Bike.nl